EUREKA LOGISTIEK IS EEN JONG EN DYNAMISCH BEDRIJF

Wij nemen al uw zorgen uit handen

Hallo, ik ben Geert van Dongen. Eigenaar van Eureka Logistiek in Zeeland. In 1997 heb ik Eureka logistiek opgericht, inmiddels werkt ook mijn zoon Mark, in het bedrijf. Eureka Logistiek heb ik opgericht met de gedachte dat er voor ieder transportprobleem een oplossing is. Na bijna 25 jaar mag ik stellen dat dit ook zo is. Het geeft voldoening om problemen van onze klanten naar tevredenheid op te lossen.


We denken hetzelfde over onze medewerkers als over onze klanten. Een tevreden medewerker geeft voldoening. daar doen we elke dag ons best voor. We denken mee en als er problemen zijn, zoeken we samen naar een oplossing. Ook wat dat betreft zijn we flexibel. Natuurlijk moet de liefde van twee kanten komen. Als we merken dat jij met ziel en zaligheid voor ons en voor je klanten inzet. Krijg je dat ook terug.


We zijn een gezellig en informeel op en top Brabants logistiek bedrijf. Dat wil zeggen dat we hard werken, maar dat er ook tijd is voor een lolletje en ontspanning. Er wordt regelmatig wat gezelligs geregeld en onze medewerkers hebben ook onderling contact en helpen elkaar waar nodig. Dat maakt dat we onze klanten optimaal kunnen helpen en dat ze enorm tevreden zijn over ons! Dat doen we samen!!!!